Wie zijn wij

Eigenaren

Wij, Maurice en Marlous Klein, hebben na jarenlange ervaring in de paardenwereld besloten om een pensionstal/ruitersportcentrum op te zetten. Wij wilden onze droom realiseren om een professionele paardenhouderij te gaan starten. Vanaf 2002 hebben we steeds extra stallen gebouwd om andere paardeneigenaren de gelegenheid te bieden hun paard bij ons te stallen.

Sfeer

We hechten waarde aan een gemoedelijke sfeer, waarin iedereen fijn kan genieten van de paardensport. Er kan op alle dagen gereden worden en uiteraard is iedereen vrij in het kiezen van zijn instructeur, dierenarts of hoefsmid. We organiseren regelmatig een gezellig uitje of een BBQ, maar het staat natuurlijk iedereen vrij om daaraan deel te nemen.

Veiligheid

We beschikken over het veiligheidscertificaat van de FNRS. Het certificaat stelt bijvoorbeeld eisen aan bouwtechnische aspecten van een accommodatie, zoals de hoogte van de rijbaan en breedte van de in- en doorgangen. Andere voorbeelden zijn de verplichte aanwezigheid van een BHV-er, verplichting van een veiligheidshelm, gediplomeerde instructeurs, harnachement onderhoud en ongevallenregistratie.